HERENKLEDING LEUVEN

Ben je op zoek naar leuke mannenkledij met een rock & roll twist? Ga je binnenkort trouwen en wil je een trouwkostuum kopen met een bijzondere uitstraling? Wil je jouw garderobe aanvullen met een prachtig basisstuk? 


Welkom bij Roosen Fashion, jouw favoriete kledingwinkel voor heren in hartje Leuven.


Roosen Fashion pakt uit met Italiaanse herenmode die je niet zomaar terugvindt in elke winkel. We plezieren onze klanten met een fijne selectie van heren merken die stijlvolle designs, heerlijk draagcomfort en duurzame kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Mooi klassiek of bijzonder hip? Wij zijn een vaste stop voor jong en oud en dat vinden wij ab-so-luut fantastisch. 


Roosen Fashion weet precies wat onze klanten zoeken. We volgen de laatste herenkleding trends op de voet en spotten originele seizoencollecties in grote modesteden zoals Milaan en Firenze.


Waarvoor mag je zeker langskomen bij Roosen Leuven?

  • Mannenmode (Ralph Lauren, Stone Island, Jacob Cohen, Cornellani,…)
  • Klassiek elegante stuks (polo, kostuum, colbert, hemd, das,…)
  • Casual-chic look (jeans, T-shirt, sneakers,…) 
  • Herenkleding kleine en grote maten laten maken
  • Groot aanbod accessoires (manchetknopen, schoenen, horloge, boxershort, riem, parfum)
  • Shoppen op afspraak ’s avonds of op zondag 
  • Mooi verpakte cadeaubon voor de leukste cadeautjes


Trendy herenboetiek met stijladvies

Peter en Isabelle ontvangen je met een brede glimlach. We duiken samen in onze kledingrekken gevuld met Italiaanse pareltjes en geven met veel expertise professionele stylingtips op jouw maat. Ook wanneer je in alle rust zelf op zoek wil gaan naar herenkledij in je eigen stijl ben je meer dan welkom. Een uitstekende na-service op mannenmaat krijg je er zomaar bovenop, want wij verzorgen gratis retouches in ons eigen naaiatelier.


Heb je geen tijd om te shoppen tussen 10 en 18 uur? Wij reserveren de hele winkel voor jou na sluitingstijd zodat we gepersonaliseerde outfits kunnen samenstellen.


Wil je onze collectie ontdekken?

Kom langs in onze winkel >>

HERENKLEDING LEUVEN

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x